Монтаж, демонтаж и преместване

montage-premestvane

Нашият монтажен екип е готов да Ви съдейства при всички видове монтажни и демонтажни работи във Вашия склад , производствено или търговско помещение. Той е изграден от висококвалифицирани професионалисти с богат опит в изграждането и реконструкцията на всички видове съвременни стелажни системи.

Правилния монтаж на всяка една стелажна система е също толкова важен и отговорен, колкото проектирането и производството й. Всяка монтажна връзка трябва да бъде изпълнена с прецизност, за да се гарантира безопасното и оптимално използване на стелажните елементи и съответно на цялата конструкция. Оторизирания монтаж извършен от нашия екип Ви дава възможност за гаранция от 5 години за стелажните системи , закупени от фирма „ Вит 12“ ЕООД.

Нашата фирма предлага на клиентите си и бърз и качествен демонтаж на налични стелажни системи. Демонтажа се извършва внимателно и възможно най-щадящо спрямо елементите на клиента, за да могат да се използват отново при последващ монтаж или преместване в ново помещение.

Можем да съдействаме и при реорганизацията на складовите Ви площи. Нашите екипи извършват и премествания на налични стелажи на клиента , като осигуряваме качествено, прецизно и бързо извършване на всички дейности съпътстващи преместването.