Палетни Стелажи CONVENTIONAL

Стелажи
Палетни стелажи

Палетни Стелажи

Конвенционалните палетни стелажи са най-популярният начин за съхранение на палетизирани стоки в склад. Палетните стелажи „Kimer“ са най-универсалната система за директен достъп до всеки палет. Система с висококачествена стомана (висока граница на еластичност), за по-голяма здравина. Стелажите за палети позволяват лесен контрол на запасите.

Предимства на системата за палетни стелажи са директен и бърз достъп до всеки палет. Това е най-адаптивната система на палетизирани товари. Приема промени във височина между нивата и е лесна за разширяване и преместване.

Други леки палетни стелажи

„Mobile Shelving“ e система за съхранение от тип среднотежки(леки стелажи), която елеминира пътеките, необходими за достъп до всеки палет. Палетни стелажи са поставени върху моторизирани мобилни основи, които се движат автоматично. Те позволяват на оператора лесен достъп до лентата, необходима за обслужване на желания палет.

Предимства на системата са директен и бърз достъп до всеки палет. Тази система е идеална за компании, които трябва да се възползват максимално от пространството, налично за съхранение.

Стелажната система „DRIVE IN“ е идеално решение за съхранение на хомогенни продукти.

Тази система позволява до 80% по-голям капацитет за съхранение на палетите, като се минимизират работните пътеки на камионите.
Предимства на системата са подредено и ефективно управление на палети с еднородни товари с дълъг срок на годност.

Има два варианта на системата:

  • Последния влязъл палет е първият, който излиза (LIFO)
  • Първият влязъл палет е първият, който излиза (FIFO)

 

Системата „Radio Shuttle” позволява ефективно използване на наличното пространство, без да се отказва бърд достъп до всеки палет. Чрез използването на една машина може да се осигури обслужване на цял склад. При необходимост за увеличаване на капацитетът на палетни движения на ден, по всяко време могат да бъдат добавени повече машини. Операторите трябва само да преместват и позиционират машината и тя ще доведе палета до началото на лентата.

Система подходяща за среди, които изискват максимална оптимизация на повърхността за съхранение.

 

Стелажи LIVE STORAGE включват ролки на всяко ниво, за да елеминира пътеките, необходими за достъп до палетите и така да увеличи броя на палетите, които могат да съхраняват. Палетите се поставят от едната страна и тъй като ролките се монтират под наклон, палетът се плъзга с контолирана скорост към другия край.

Система подходяща за компании с голям брой еднотипни палети, искащи да се възползват от максималното налично пространство, но в същото време се нуждаят от бърза система, за да могат да преместват голям брой палети на ден.

Разгледайте нашите качествени и евтини стелажи.