Професионална Почистваща Техника

Стелажи
ВИТ12 Метални Стелажи
Amber 83

Професионална почистваща техника Amber 83

Цар на царете в автоматичните машини за скрубер. С почистваща пътека от 830мм. Уредът се предлага в комплект с две 430 мм найлонови четки и държачи за подложки.

Отличен за средно големи площи с размер на резервоара 100 l и благодарение на лекотата на боравенето е подходящо за работа в зони с препятствия. Ергономичният дизайн на дръжката и хидравличната система за повдигане на четките (Adiatek Patent) прави работа и маневриране на тази машина лесни.

Много проста система за източване на резервоар за възстановяване през външния маркуч, поставен в предната част на машината, който също така позволява на уреда да достигне до всеки тип подов дренаж или мивка.
Идеален за почистване на Супермаркети, складове, търговски центрове и всяка друга средна до голяма площ.

Изтеглете нашият pdf каталог стелажни системи в който ще откриете всичко за нашата професионална почистваща техника и палетни стелажи.

Стелажи

Opal 66

Изключително издръжлива и компактна машина за измиване. Тя е  машина, която съчетава големия капацитет на контейнера с голяма маневреност.

Перфектната хармония между размерите, вместимостта на контейнерите и оперативната автономност гарантират, че тази професионална почистваща машина е първокласно решение за интензивна експлоатация в професионалния сегмент.

75 литра сервизна вода и 85 литра отпадъчна вода осигуряват дълъг експлоатационен живот и оптимална работа за средни до големи площи. Аксесоарите допълват оборудването и създават отлична професионална почистваща техника.

Стелажи

BABY

е професионална почистваща машина с една четка с работна ширина 35 см., захранвана от батерии с вградено зарядно устройство.

Подходящ е за почистване на подове в среди дори с много малки размери, като офиси, магазини, лаборатории, таверни, тераси, частни басейни и всяка друга среда с тесни проходи.

Резервоарът е подвижен и може да бъде свален за източване и почистване. Машината е снабдена със здрава чистачка, чиято гума се сваля с помощта на бързо съединение. Кормилото е регулируемо и се сгъва за лесно транспортиране. След като водата се източи е възможно машината да се преобърне, без да се налага разглобяване, което я прави по-малко обемиста и спестява място при съхранение. В това положение всяка поддръжка на четката и чистачката също е по-лесна.

Стелажи

Подовата сушилня за скрубер Adiatek Baby 43

е машина, която съчетава голяма работна автономност с възможност за работа дори в много ограничена среда благодарение на богатия капацитет на резервоарите, съчетан с малките външни размери. Резервоар има възможност за изпразване със специална дренажна тръба.

Отличителният елемент на Baby 43 е чистачката, оборудвана със система, която му позволява да се върти напълно както надясно, така и наляво, като по този начин позволява подът да бъде изсушен дори при обръщане. Кормилото е с регулируема височина и може да се сгъне напълно над резервоарите за лесен транспорт.

Освен това, в тази позиция всяка работа по поддръжката на четката или чистачката също ще бъде значително по-лесна.

Стелажи

Ruby

е серията малки проследяващи машини на Adiatek с площ до 2200 квадратни метра. Той е изключително тих и маневрен, благодарение на 40-литровия резервоар за вода има над средното ниво на автономност, което е подчертано от особено голямо отделение за батерии. Широка гама от допълнително оборудване е подходящо за всички профили на приложение.

Благодарение на простата конструкция, функциите на машината могат да се възприемат интуитивно, така че работата с рубина става лесна и постигнатото високо качество на почистване бързо се превръща във вашата запазена марка.

Стелажи

RUBY 48bl

е машина за почистване на подове с една четка, оптимизирана по отношение на цената и производителността си.

Машината запазва всички основни характеристики на рубиновата серия и нейния голям капацитет на резервоарите, а голямата гъвкавост я прави машина подходяща за всякакви среди, когато се изисква голяма работна ефективност, съчетана с ниска цена.

Малко интуитивни бутони правят  RUBY 48bl лесен за използване и поддръжка дори за неопитен оператор. Пълна характеристика на професионална почистваща техника серия Ruby 48 може да откриете тук.

Стелажи

Средно голяма машина за каране с две въртящи се дискови четки, предлагани във версия с ширина на почистване 85 см. Опростен контролен панел, лесно регулиране на налягането на четките на пода.

Скруберът е предназначен за хлъзгави повърхности и много мръсни подове.

Версия скрубер с почистваща и метяща основа на четката, снабдена с две цилиндрични четки, които събират мръсотията в кутия за оползотворяване с цел по-бързо почистване и поддръжка.

Тази машина е особено подходяща за всички ситуации на бързо почистване и за подове с големи фуги