Автоматична опаковъчна машина Spinny S2300

Опаковъчните машини с въртяща се маса са разработени и изградени за опаковане на палети продукти със стреч фолио в пълен автоматичен режим, без оператор.
Автоматичната машина е замислена да бъде интегрирана в автоматични опаковъчни линии, където продуктите се палетират и транспортират към опаковъчната машина (обикновено поставена в края на линията), след това се увиват със стреч фолио според избраната програма и накрая се транспортират до самия край на линията, където ще бъдат взети за товарене на камион.
Правилното използване на консумативите се осигурява от устройството, наречено „моторизирано предварително разтягане“, което позволява максимално спестяване на фoлиото и правилното стабилизиращо напрежение на палетизираните продукти, независимо от тяхната форма или тегло.
Използваните материали, формата на линията и всички аксесоари се предлагат въз основа на производствените нужди на клиента.

 

ОПИСАНИЕ

Автоматична опаковъчна машина с предварително разтягане (моторизирана)

– Височината на палета, открита от фотоклетка

– Моторизирано предварително разтягане на филма с 1 или 2 мотора

– Променлива скорост на ролковото подаващо устройство, напълно персонализирана

– Работните цикли се управляват от PLC Siemens S7-1200 и контролния панел KTP700

– 10 персонализирани работни цикъла

– Всички двигатели се управляват от инвертор

– Размери на палета 1200×1200 mm h=2400 mm

– Товароносимост 2000 кг

– Автоматична система за рязане на фолиото

 

ОПЦИИ

– Контролен панел Smart Touch

 

ЗАХРАНВАНЕ

– Напрежение: 400 V

– Честота: 50 Hz

 

СИСТЕМА ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗТЯГАНЕ

Мощното предварително разтягане е специално устройство, което позволява най-доброто използване на количеството стреч фолио: освен това позволява да се опаковат леки и нестабилни палети. Стреч фолиото се доставя в точното количество от ролките, които се задвижват от мотор, който се управлява от електронна система, която измерва скоростта и поддържа напрежението на фолиото постоянно върху цялата повърхност на палета. Моторизираната система за предварително разтягане позволява ефективност на филма до 300%.

ДВОЕН МОТОР

Версията DUAL MOTOR е проектирана да ви позволи да спестите още повече фолио. Въз основа на същия принцип на версията с един двигател, системата DUAL MOTOR предлага променлив коефициент на разтягане до 400%!