LIGHT BI BLOCKСВАЛИ ДОКУМЕНТАЦИЯpdf-iconКаталог LightBiBlock

Складова система за ръчно складиране и архивиране на леки и средно тежки товари.


BiBlock4Стелажната система е изградена от вертикални елементи и хоризонтални полици, които позволяват да се складират продукти, разделени по секции или малки кутии.

Множество допълнителни елементи позволяват разделянето на нивата и поставянето на кутии, за да се класифицират индивидуални продукти, папки и др.

Предимства
1.Базова система за ръчно складиране и архивиране на леки и средно тежки товари. 2. Различни модули се адаптират към специфичните нужди на клиента. 3. Възможна е да се монтират едно или повече междинни нива по височина, за да се спечели достъп до нива по цялата височина на помещението. 4.Лесно сглобяема система.

Безопасността и качеството на продуктите са били винаги основна цел на STAHM. Серията LIGHT BI BLOCK е изработена от висококачествена, високоякостна сертифицирана стомана. Конструктивните изпитания са потвърдени от взискателни комисии в областта на сертифициране на качеството и безопасността, като TUV PRODUCT SERVICE, един от най-реномираните контролни органи на Европейската общност в областта на сертифициране на качеството и безопасността на продуктите.

BiBlock2